Verhuisbedrijf klantenservice gratis offerte

Anonieme verhuisservice


Verhuislowbudget.nl biedt u een anonieme verhuisservice aan.

Deze service kan gewenst zijn wanneer er bijvoorbeeld problemen zijn in de relationele of familiaire sfeer maar ook wanneer u gewoon niet graag heeft dat de buren met u mee kunnen kijken.

Het maakt eigenlijk niet uit wat uw reden is. Als u een anonieme verhuisservice wenst, dan is dat bij ons uiteraard altijd mogelijk.


Meer over ons
bekende-verhuizers-keurmerk

Hoe werkt een anonieme verhuisservice?


Wanneer u een anonieme verhuisservice wenst, komen wij in een verhuiswagen zonder reclame of logo erop.

Ook zorgen wij ervoor dat we geen kleding dragen waarop ons logo te zien is, zodat niemand doorheeft dat wij van een verhuisbedrijf zijn.

Daarnaast hoeft u er niet bang voor te zijn dat we niet genoeg ruimte hebben in de verhuiswagen; wij beschikken over meerdere wagens.

Tijdens een eerste gesprek met u wordt alles besproken en doen wij een inschatting van het aantal spullen dat verhuisd moet worden.

Op die manier kunnen wij een goede berekening maken voor de grootte van de wagen die we uiteindelijk nodig gaan hebben.


Bekijk Onze Tarieven
Offerte verhuisbedrijf

Particuliere verhuizingen

Als ervaren verhuizers gaan wij altijd zorgvuldig met spullen om. Elke verhuizing van verhuisbedrijf Verhuis lowbudget is standaard verzekerd.

Lees meer

Zakelijke verhuizingen

Op maat verzorgde verhuizingen voor het bedrijfsleven. Van demontage tot montage en van inpakwerk tot inrichting.

Lees meer

Senioren verhuizingen

Wij verzorgen graag de verhuizing voor u als senior. Wij zorgen voor een stressloze afhandeling met extra zorg voor u als persoon.

Lees meer

Meer informatie over de verhuisservice


Verhuizen doet u bij ons al vanaf €120 euro, ook buiten Nederland.

U heeft bij ons daarnaast ook de keuze om een lift met machinist te huren, zodat wij ook alles op een hogere verdieping voor u kunnen verhuizen.

Uw spullen zijn bij ons goed verzekerd en de verhuizers zijn allen erg ervaren. Wij werken daarnaast door heel Nederland, dus waar u ook woont en heen moet verhuizen, wij kunnen het regelen voor u!

Wilt u graag meer informatie ontvangen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk. U kunt ons vinden op Facebook, maar u kunt ook contact met ons opnemen via de telefoon of mail.

Telefoonnummer: 085-743 7777

Mobiel: 06 3333 6066

E-mail: info@verhuislowbudget.nl

Gratis Offerte


verhuismateriaal bestellen

Ontruimingen

Ontruimen zonder stress? Verhuislowbudget verzorgd graag de ontruiming. Wij laten het het pand pico bello achter volgens afspraak.

Lees meer

Schoonmaak service

Rond de tijd van een verhuizing komt er zoveel op u af. Wij ontlasten u graag met de schoonmaak van verlaten locatie(s).

Lees meer

Opleveringen

Na de verhuizing moet de oude locatie nog opgeleverd worden aan nieuwe eigenaar of woningbouw. Wij regelen het graag van A-Z.

Lees meer
Verhuis lowbudget