Verhuisbedrijf klantenservice gratis offerte

Senioren verhuizing


Ook senioren verhuizing behoren tot één van onze mogelijkheden.

Speciaal voor senioren staan wij graag klaar om de diverse werkzaamheden die horen bij een verhuizing die hen de zorgen en stress wegnemen.

Wanneer het nodig is de hele verhuizing door ons te laten doen omdat u dit bijvoorbeeld lichamelijk niet meer kan, is dit dus zeker mogelijk.


Meer over ons
bekende-verhuizers-keurmerk

Ruime ervaring


Verhuislowbudget.nl heeft ruime ervaring in het verhuizen, ook als het gaat om een senioren verhuizing.

Wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk het is dat juist de senioren verhuizing volledig zorgeloos en naar wens verloopt.

Wilt u graag met ons de mogelijkheden bespreken of wilt u een offerte aanvragen?

Neemt u dan contact met ons op.


Bekijk Onze Tarieven
offerte-calculator-verhuizing

Particuliere verhuizingen

Als ervaren verhuizers gaan wij altijd zorgvuldig met spullen om. Elke verhuizing van verhuisbedrijf Verhuis lowbudget is standaard verzekerd.

Lees meer

Zakelijke verhuizingen

Op maat verzorgde verhuizingen voor het bedrijfsleven. Van demontage tot montage en van inpakwerk tot inrichting.

Lees meer

Senioren verhuizingen

Wij verzorgen graag de verhuizing voor u als senior. Wij zorgen voor een stressloze afhandeling met extra zorg voor u als persoon.

Lees meer

De verhuizing volledig uitbesteden


Wanneer u als senior moet verhuizen kan dit voor veel problemen zorgen.

In de meeste gevallen is de bewoner niet meer in staat zelf de werkzaamheden te verrichten.

Dit geldt voor zowel voor, tijdens als na de verhuizing. Wij kunnen deze zorg volledig voor u uit handen nemen, op een manier waarop het voor u wenselijk is.

Wanneer u dit wenst, kunnen wij al uw kostbare spullen veilig en zorgvuldig voor u inpakken, alles voor u verhuizen en in de nieuwe woning alles weer voor u uitpakken en op de juiste plek zetten.

Ook het witgoed kunnen wij voor u demonteren, apparaten loskoppelen en ga zo maar verder. Uiteraard zullen wij dit in de nieuwe woning allemaal weer netjes aansluiten en monteren als dit gewenst is.

Gaat u verhuizen naar een verzorgingstehuis, dan is de kans groot dat u een groot deel van de inboedel achter moet laten omdat uw nieuwe plek veel kleiner is. Ook hierbij kunnen wij u helpen.

Wij kunnen ervoor zorgen dat de inboedel dat niet meeverhuisd wordt, wordt afgevoerd of bijvoorbeeld naar een kringloopwinkel wordt gebracht. Wanneer u hier zelf niet bij aanwezig wilt zijn, is dat uiteraard mogelijk.

Gratis Offerte


verhuismateriaal bestellen

Ontruimingen

Ontruimen zonder stress? Verhuislowbudget verzorgd graag de ontruiming. Wij laten het het pand pico bello achter volgens afspraak.

Lees meer

Schoonmaak service

Rond de tijd van een verhuizing komt er zoveel op u af. Wij ontlasten u graag met de schoonmaak van verlaten locatie(s).

Lees meer

Opleveringen

Na de verhuizing moet de oude locatie nog opgeleverd worden aan nieuwe eigenaar of woningbouw. Wij regelen het graag van A-Z.

Lees meer
Verhuis lowbudget