Over Verhuis Lowbudget


Ons verhuisbedrijf staat bekend om zijn jarenlange ervaring op het gebied van verhuizingen en ontruimingen, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Wij onderscheiden ons door middel van uitstekende service, persoonlijke aandacht, goede begeleiding en uiteraard gediplomeerd personeel.

Dit alles zodat u erop kunt vertrouwen dat uw verhuizing of ontruiming gegarandeerd goed verloopt.


Direct bellen


Ons verhuissysteem


Het systeem van verhuislowbudget.nl is uniek, het kan zelfs het ‘nieuwe verhuizen’ worden genoemd.

Verreweg de meeste verhuisbedrijven hebben grote panden en vast personeel waardoor de kosten voor dat verhuisbedrijf hoger liggen.

Echter werken wij met kleine kantoren verspreid over Nederland en werken we voornamelijk samen met zzp’ers waardoor we de kosten laag kunnen houden maar dit niet ten koste hoeft te gaan van de service.

Wij hebben vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Zwijndrecht, Utrecht en Amsterdam, maar zijn werkzaam door heel Nederland.


Bekijk Onze Tarieven

Lowbudget verhuizen in 5 stappen

    1. Offerte aanvraag

Aan hand van uw offerteaanvraag berekenen wij het kostenplaatje. Binnen enkele uren ontvangt u een prijsaanbieding op maat. Geheel kosteloos, zonder verplichtingen.

   2. De bevestiging

Wanneer u akkoord gaat met onze aanbieding kunt u de offerte bevestigen. Dit kan telefonisch of per Email.

   3. De planning

Wij nemen contact op om de verhuizing door te nemen. We nemen alle facetten van de verhuizing door zodat u verzekert bent van een zorgeloze verhuizing.

   4. De verhuizing

De dag van de verhuizing komt het verhuisteam tijdig en goed voorbereid op locatie. Wij verzorgen de verhuizing zoals afgesproken. Onze team zorgt dat alles snel en veilig uitgevoerd wordt.

   5. Het einde van de verhuizing

Uw spullen zijn volgens planning veilig aangekomen op locatie. Onze verhuizers zetten alles op de juiste plek, monteren apparatuur en nemen de verhuisdozen weer mee. De oude locatie laten we netjes volgens afspraak achter.


Gratis offerte aanvragen!

Buitenlandse verhuizingen


Nog een voordeel van verhuislowbudget.nl is dat u ons ook kunt inschakelen wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland.

En het maakt hierbij niet uit of dat binnen of buiten Europa is.

Wij kunnen elke verhuizing voor u regelen.

Een verhuizing kan bij ons zelfs tot in de puntjes verzorgd worden. Dit gaat zelfs zo ver, dat wij zelfs al uw spullen in kunnen pakken wanneer u dat wenst.

Ook kunnen wij witgoed voor u demonteren en op de nieuwe locatie weer monteren, apparaten aansluiten en al uw spullen weer uitpakken.

Het is maar net wat u wilt, en wij regelen het voor u. Wij beschikken over meerdere verhuiswagen die allemaal voldoen aan de wettelijke eisen zodat uw spullen altijd veilig en zorgvuldig vervoerd worden.

Daarnaast beschikken wij ook over een verhuislift.

Deze kan ingezet worden om spullen van de tweede verdieping naar beneden te halen, maar ook wanneer u op een flat woont kan deze worden ingezet. De lift kan maximaal de achtste verdieping bereiken.

Gratis Offerte


verhuismateriaal bestellen

Particuliere verhuizingen

Als ervaren verhuizers gaan wij altijd zorgvuldig met spullen om. Elke verhuizing van verhuisbedrijf Verhuis lowbudget is standaard verzekerd.

Lees meer

Verhuismaterialen

Wij nemen benodigdheden mee naar uw verhuizing. Wilt u al eerder verhuismateriaal in huis hebben? Koop verhuismateriaal in onze webshop.

Lees meer

Zakelijke verhuizingen

Op maat verzorgde verhuizingen voor het bedrijfsleven. Van demontage tot montage en van inpakwerk tot inrichting.

Lees meer

Ontruimingen

Ontruimen zonder stress? Verhuislowbudget verzorgd graag de ontruiming. Wij laten het het pand pico bello achter volgens afspraak.

Lees meer

Senioren verhuizingen

Wij verzorgen graag de verhuizing voor u als senior. Wij zorgen voor een stressloze afhandeling met extra zorg voor u als persoon.

Lees meer

(De-) Montage Materiaal

Heeft u gereedschap of een helpende hand nodig met montage of demontage? Onze verhuizers helpen u graag met de juiste tools.

Lees meer
Verhuis lowbudget
Voordelen van ons verhuisbedrijf

Nieuwsberichten