Verhuisbedrijf klantenservice gratis offerte

Goedkoop verhuizen in Leiden e.o.


Leiden is een drukke stad. Als u binnenkort binnen Leiden of omgeving moet verhuizen, kan het lastig zijn een verhuisbedrijf te vinden die u hiermee kan helpen én niet de hoofdprijs vraagt.

Wij hebben meerdere locaties in Nederland, waaronder één in de omgeving van Leiden, en kunnen u een goedkope en veilige verhuizing aanbieden.

Door het gebruik van verschillende verhuiswagens en eventueel een verhuislift is er altijd wel een manier te vinden waarop wij u kunnen helpen.


Meer over ons
bekende-verhuizers-keurmerk

Hoe kunnen wij helpen?


Wij verzorgen niet alleen maar particuliere verhuizingen maar ook zakelijke, interne en regelen zelfs ontruimingen.

U zult begrijpen dat wij hierdoor erg flexibel zijn en een jarenlange ervaring hebben opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat wij u in elke situatie kunnen helpen.

Wanneer u dit wenst, kunnen wij zelfs al uw zorgen uit handen nemen door de hele verhuizing te regelen. Dit is inclusief het inpakken van uw spullen en ze op de nieuwe locatie weer uitpakken. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij u zo min mogelijk helpen, u bepaalt in hoeverre wij u helpen.

Onze verhuizers zijn allemaal in uitstekende conditie en hebben daarnaast ook allemaal een interne opleiding gevolgd.

Uiteraard worden uw spullen ingepakt en beveiligd met professioneel verhuismateriaal, en zijn onze verhuiswagens goedgekeurd om veilig mee te kunnen verhuizen.


Bekijk Onze Tarieven
Offerte verhuisbedrijf

Particuliere verhuizingen

Als ervaren verhuizers gaan wij altijd zorgvuldig met spullen om. Elke verhuizing van verhuisbedrijf Verhuis lowbudget is standaard verzekerd.

Lees meer

Zakelijke verhuizingen

Op maat verzorgde verhuizingen voor het bedrijfsleven. Van demontage tot montage en van inpakwerk tot inrichting.

Lees meer

Senioren verhuizingen

Wij verzorgen graag de verhuizing voor u als senior. Wij zorgen voor een stressloze afhandeling met extra zorg voor u als persoon.

Lees meer

Service op maat door verhuislowbudget.nl


Wanneer u een verhuisbedrijf in Leiden nodig heeft, zijn wij vrijwel altijd dezelfde dag nog inzetbaar zonder dat u hiervoor extra kosten hoeft te betalen.

Wij vinden het als ervaren verhuisbedrijf Leiden belangrijk dat onze klanten krijgen wat zij van ons verwachten en wij zullen hier dan ook altijd naar streven.

Door uw verhuizing te verzorgen kunt u met andere dingen bezig zijn, en erop vertrouwen dat alles goed verloopt.

Wilt u meer informatie of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op: 085 – 743 7777

Gratis Offerte


verhuismateriaal bestellen

Ontruimingen

Ontruimen zonder stress? Verhuislowbudget verzorgd graag de ontruiming. Wij laten het het pand pico bello achter volgens afspraak.

Lees meer

Schoonmaak service

Rond de tijd van een verhuizing komt er zoveel op u af. Wij ontlasten u graag met de schoonmaak van verlaten locatie(s).

Lees meer

Opleveringen

Na de verhuizing moet de oude locatie nog opgeleverd worden aan nieuwe eigenaar of woningbouw. Wij regelen het graag van A-Z.

Lees meer
Verhuis lowbudget