Particuliere verhuizingen


Verhuis low budget staat als erkend verhuisbedrijf altijd voor u, als particulier, klaar als het om verhuizen, transport of bijkomstige werkzaamheden gaat.

Als flexibel verhuisbedrijf hebben wij een luisterend oor voor uw wensen en zullen er altijd alles aan doen om de verhuizing soepel en volgens afspraak te laten verlopen.

Als u gaat verhuizen als particulier heeft u persoonlijke bezittingen die u dierbaar zijn en wellicht ook huisdieren.


Uw bezittingen zijn onze zorg


Alle verhuizingen die Verhuislowbudget uitvoert doen wij met grote zorg. Daarbij zijn onze verhuizingen standaard verzekerd tot 50.000 euro.

Wist u dat ons verhuisbedrijf niet alleen standaard particuliere verhuizingen uitvoert maar bijvoorbeeld ook speciale senioren verhuizingen?

Heeft u als “particuliere verhuizer” vragen omtrent onze verhuizingen? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice.


Meer over ons
offerte-calculator-verhuizing
bekende-verhuizers-keurmerk

Over Verhuis Lowbudget


Verhuisbedrijf Verhuis Lowbudget is al jaren vakbekwaam in verhuizingen en transport.

Wij leveren een groot scala aan verhuis- en transportdiensten voor een scherp tarief. Van woning tot complete bedrijfsverhuizingen.

Onze verhuisdiensten overbruggen alle disciplines als het om verhuisservice gaat. Van ontruiming, schoonmaak en oplevering tot aan klein, midden en groot transport.

Niet alleen in, maar ook buiten Nederland.

U kunt met een gerust hart uw verhuizing aan ons toevertrouwen,
al onze verhuizingen zijn verzekerd.

 

Gratis offerte aanvragen!
verhuismateriaal bestellen

Particuliere verhuizingen

Als ervaren verhuizers gaan wij altijd zorgvuldig met spullen om. Elke verhuizing van verhuisbedrijf Verhuis lowbudget is standaard verzekerd.

Lees meer

Verhuismaterialen

Wij nemen benodigdheden mee naar uw verhuizing. Wilt u al eerder verhuismateriaal in huis hebben? Koop verhuismateriaal in onze webshop.

Lees meer

Zakelijke verhuizingen

Op maat verzorgde verhuizingen voor het bedrijfsleven. Van demontage tot montage en van inpakwerk tot inrichting.

Lees meer

Ontruimingen

Ontruimen zonder stress? Verhuislowbudget verzorgd graag de ontruiming. Wij laten het het pand pico bello achter volgens afspraak.

Lees meer

Senioren verhuizingen

Wij verzorgen graag de verhuizing voor u als senior. Wij zorgen voor een stressloze afhandeling met extra zorg voor u als persoon.

Lees meer

(De-) Montage Materiaal

Heeft u gereedschap of een helpende hand nodig met montage of demontage? Onze verhuizers helpen u graag met de juiste tools.

Lees meer
  • Voordelige schoonmaakservice.

    Voordelige schoonmaakservice.

  • Verhuizen via de trap? Ook dat regelen we voordelig!

    Verhuizen via de trap? Ook dat regelen we voordelig!

Nieuwsberichten