Verhuisbedrijf klantenservice gratis offerte

Piano en vleugel verhuizing


Ook voor het verhuizen van uw piano of vleugel bent u bij verhuislowbudget.nl aan het juiste adres.

Wij beschikken over verschillende verhuiswagen tot wel 32 m3. Op die manier is er altijd een verhuiswagen waar uw piano of vleugel in past.

Daarnaast beschikken wij uiteraard over de nodige verpakkingsmaterialen zoals verhuisdeken en inpakfolie. Heeft u de piano of vleugel op een hogere verdieping staan, dan kunnen wij deze verhuizen door middel van onze verhuislift.

Deze heeft een bereik tot aan de 8e verdieping. Wij bieden al onze klanten een professionele service voor een uitstekende, lage prijs.  Dit is mogelijk door heel Nederland, doordat wij verschillende locaties hebben, verspreid over het hele land.


Meer over ons
bekende-verhuizers-keurmerk

Complete verhuizingen


Naast het verhuizen van uw piano of vleugel kunnen wij ook uw complete verhuizing regelen.

Het is zelfs mogelijk dat wij alles voor u uit handen nemen, zodat u geen stress heeft van de verhuizing.

Indien gewenst kunnen wij alles voor u in- en uitpakken, het witgoed demonteren en weer monteren op de nieuwe locatie en de verschillende apparaten ontkoppelen en weer aankoppelen.

Daarnaast is het zelfs mogelijk dat wij uw oude woning ontruimen en bezemschoon opleveren, en kunnen wij indien gewenst de sleuteloverdracht voor u regelen.

Dit alles zodat u er geen omkijken naar heeft, en u kunt focussen op wat er echt toe doet.


Bekijk Onze Tarieven
offerte-calculator-verhuizing

Particuliere verhuizingen

Als ervaren verhuizers gaan wij altijd zorgvuldig met spullen om. Elke verhuizing van verhuisbedrijf Verhuis lowbudget is standaard verzekerd.

Lees meer

Zakelijke verhuizingen

Op maat verzorgde verhuizingen voor het bedrijfsleven. Van demontage tot montage en van inpakwerk tot inrichting.

Lees meer

Senioren verhuizingen

Wij verzorgen graag de verhuizing voor u als senior. Wij zorgen voor een stressloze afhandeling met extra zorg voor u als persoon.

Lees meer

Meer informatie of een afspraak maken


Wilt u graag meer informatie over de eventuele mogelijkheden of wilt u liever direct vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op.

Indien gewenst kan één van onze medewerkers contact met u opnemen om direct een afspraak met u te maken of de mogelijkheden met u bespreken.

U kunt ons bellen op: 085 – 743 7777

Whatsappen op: 06 – 3333 6066

Of e-mailen op: info@verhuislowbudget.nl

Gratis Offerte


verhuismateriaal bestellen

Ontruimingen

Ontruimen zonder stress? Verhuislowbudget verzorgd graag de ontruiming. Wij laten het het pand pico bello achter volgens afspraak.

Lees meer

Schoonmaak service

Rond de tijd van een verhuizing komt er zoveel op u af. Wij ontlasten u graag met de schoonmaak van verlaten locatie(s).

Lees meer

Opleveringen

Na de verhuizing moet de oude locatie nog opgeleverd worden aan nieuwe eigenaar of woningbouw. Wij regelen het graag van A-Z.

Lees meer
Verhuis lowbudget