studentenverhuizing

Studentenverhuizingen zonder gedoe

Ben je als student opzoek naar een verhuisbedrijf Leiden? Wanneer je als student van je ouderlijk huis moet verhuizen naar je nieuwe studentenkamer, gaat switchen van kamer of wanneer je bij je partner intrekt brengt dit een hoop gedoe met zich mee. Niet alleen moet je eerst al je spullen uitzoeken en bepalen wat er wel en niet meegaat, je moet het daarna ook nog inpakken, vervoeren en vervolgens op de nieuwe bestemming weer uitpakken en een plekje geven.

Als student kan dit soms lastig zijn. Bijvoorbeeld omdat je geen rijbewijs of vervoer hebt, omdat je niet veel mensen om je heen hebt die je kunnen helpen of omdat je gewoon ontzettend druk bent met je studie. Verhuisbedrijf Verhuis Lowbudget kan jou hier gelukkig mee helpen. Zij verzorgen naast particuliere, zakelijke en senioren verhuizingen namelijk ook studentenverhuizingen.

Alles geregeld zoals jij het wilt

Als student heb je natuurlijk niet veel te besteden, dat weten ze bij Verhuis Lowbudget ook. Daarom is het ook zeker mogelijk goedkoop te verhuizen. Zo bepaal jij helemaal zelf waar je voor betaalt. Wil je maar één verhuizer er help je zelf mee? Dan is dat zeker mogelijk. Zorg je ervoor dat alles al ingepakt staat? Ook dan betaal je minder. Maar het is ook zeker mogelijk dat je juist wel alles uit handen geeft, van het inpakken tot het uitpakken. Zo kun jij je concentreren op je studie, het schilderen van je nieuwe woning of het afscheid nemen van je dierbaren.

Andere soorten verhuizingen

Naast de hierboven benoemde manieren van verhuizen is het bij Verhuis Lowbudget ook mogelijk anoniem te verhuizen. Dit is vooral ideaal wanneer je niet wil dat de mensen in je straat zien dat je gaat verhuizen, bijvoorbeeld omdat er in het verleden wat is voorgevallen. Maar ook als BN’er kan het goed zijn dat je graag anoniem wilt verhuizen om zo te voorkomen dat mensen direct weten waar je nieuwe woning staat.

Wanneer je een anonieme verhuisservice wenst kan Verhuis Lowbudget hier zeker voor zorgen. Zij zullen dan met een verhuiswagen komen waar geen reclame of logo op te zien is. Daarnaast zullen zij ook geen kleding dragen waarop het logo te zien is, zodat het minder snel opvalt dat zij van een verhuisbedrijf zijn.

Heb je nog andere wensen, dan kan dit uiteraard allemaal in het eerste gesprek besproken worden. Tenslotte is het jouw verhuizing en heb jij de touwtjes in handen. Ook zal er tijdens dit eerste gesprek gekeken worden naar het aantal spullen dat verhuisd moet worden, om zo een inschatting te maken. Op die manier kan er vervolgens weer een berekening gemaakt worden voor de grootte van de verhuiswagen, en weet jij ook direct welk kostenplaatje hieraan hangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *